uitnodiginsbrief 2022

Op donderdag 29 december organiseert de Dedemsvaartse Damclub D.D.D. in samenwerking met de Vrieling   adviesgroep het:

33e Vrieling Damtoernooi

Deelname is mogelijk in de Ere-Hoofd-Eerste en Tweede klasse en eventueel jeugdklasse.

Het inschrijfgeld is  € 5,00, jeugdspelers t/m 16 jaar betalen € 2,50. We weten niet hoe het gaat met de   corona  maar het toernooi wordt waarschijnlijk wat ruimer opgezet en is er maximaal plaats voor 96   deelnemers. Graag vooraf per bank het inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer   NL97ABNA0459622838  t.n.v.  J. Siegers onder vermelding " deelnemer 33e Vrieling   toernooi ".     Deelname is dan op basis van datum van ontvangst van het inschrijfgeld.

Er wordt gespeeld in groepen van vier personen, per groep zijn er twee prijzen te verdienen.  De eerste prijs       bestaat uit streekproducten of producten uit de streek en de tweede prijs is de overbekende rollade. De extra   prijzen voor de poulewinnaars zijn ook dit jaar weer geldprijzen.

Waar                   : de Baron, Julianastraat 54, Dedemsvaart.  Tel. 0523-612135    ( parkeren achter het gebouw ).

Aanvang              : 10.00 uur

Speltempo           : één uur per speler per partij

Inlichtingen bij    :Gert Brink       tel. 0523-266924        gertbrink53@hotmail.com

Voor de voorlopige deelnemerslijst zie onze website www.damclub-dedemsvaart.nl